13 اردیبهشت 1394 - 9:56
شناسه خبر: 2661
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
با کسب نمره 90 در ارزیابی مرکز پژوهش های غلات؛
نان سنگک کیفی ترین نان شد
براساس جدول ارزیابی کیفیت و آزمایش نمونه نان های سنتی در اسفند ماه سال گذشته، نان سنگک با کسب نمره ?? در بالای جدول جای گرفت.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، به نقل از مرکز پژوهش های غلات ایران، ارزیابی و آزمایش نمونه نان های سنتی، در اسفند ???? نشان داد کیفیت نان سنگک در مجموع از رشد پنج درصدی نسبت به ماه قبل (بهمن ?? ) برخوردار بود و با کسب نمره ?? در بالای جدول کیفیت قرار گرفت و سایر نان ها شامل بربری، تافتون و لواش نیز با کسب نمره ?? در اسفند ماه ?? نسبت به بهمن ماه کاهش کیفیتی نداشتند.
برپایه این گزارش، بررسی کیفی نان های سنتی دراسفند?? در مقایسه با ماه مشابه در سال ?? نیز نشان داد که نان سنگک از رشد کیفی برخودار بوده،اما کیفیت انواع دیگر نان ها تغییر محسوسی نداشته است.
جدول ارزیابی کیفی نان های سنتی، به صورت ماهانه و براساس بررسی میدانی کارشناسان سنجش کیفیت شرکت های غله مناطق، تنظیم و ارسال می شود.
ارزیابی و سنجش مزبور با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی و نوع نان تولیدی واحدهای نانوائی نمونه برداری شده و مطابق با استاندارد ???? مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون نان و فرمت ارزشیابی مرکز پژوهش های غلات است.
منبع: ایانا